Penningmeester gezocht

Wie is goed met bewaken van de kas en banksaldo? Wij zijn met spoed op zoek naar een penningmeester!

Vacature Penningmeester (Vrijwilliger)

Functie profiel:
Je bent een vrolijke, gedreven en enthousiast persoon die compleet achter het concept van de Stichting staat. Je bent niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen en durft ook de rest van het bestuur ter verantwoording te roepen als dat nodig mocht zijn. Je vind het leuk om mee te denken in de verdere plannen van de stichting en je bent niet bang om nieuwe kansen met beide handen aan te pakken.

Functie eisen penningmeester:
– Kennis van en inzicht in financiële processen
– In staat het financiële beleid verder te ontwikkelen, uit te voeren en uit te dragen
– Accuraat
– Op de hoogte van actuele wet- en regelgeving
– Goede schriftelijk en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden

Taken:
– Zorgt voor een goed financieel beleid
– Neemt deel aan bestuursvergaderingen
– Zorgt voor een goede financiële administratie
– Zorgt voor een jaarlijkse begroting en een financieel jaarverslag
– Zorgt voor het verwerken van declaraties
– Zorgt voor de donateursadministratie
– Rapporteert en informeert periodiek aan het bestuur over de voortgang en de resultaten

Denk jij dat jij geschikt bent voor deze zinvolle en uiterst belangrijke functie, neem dan contact op met mevrouw G. Zoodsma via secretaris@stichtingyou.nu of
mevrouw E. Oosterloo via voorzitter@stichtingyou.nu. Laat ons weten dat je ons wil komen versterken, vertel alvast iets over jezelf en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een nader kennismaking gesprek.

Vriendelijke groeten namens Stichting You,

Elly Oosterloo