Hulp of een luisterend oor

De laatste jaren komen we steeds vaker familie drama’s tegen.
We zullen nooit echt achter de reden komen waarom een ouder geen andere uitweg ziet dan op dat bewuste moment een einde te moeten maken aan hun eigen leven en daarbij de kinderen en/of ex partners in mee te nemen.

Wat wij wel weten is dat iemand zo wanhopig kan worden door zijn of haar situatie dat er zo nu en dan hele nare ideeën en gedachten opborrelen.
Een heel groot deel van deze nare ideeën en gedachten hebben te maken met de emoties die gepaard gaan met de situatie waarin men zit. Jong of oud, praktisch of theoretisch opgeleid iedereen kan (heftige) emoties ervaren bij situaties als scheidingen. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn kunnen de emoties alle kanten op schieten.

Weet alsjeblieft dat je die nare ideeën en gedachten kwijt kan raken! Weet alsjeblieft dat hoe uitzichtloos jouw situatie er ook uit ziet er altijd een oplossing gevonden kan worden! De zoektocht naar oplossingen is niet gemakkelijk maar je hoeft het niet alleen hoeft te doen. Wij staan voor je klaar met alle kennis en ervaringen die wij hebben verkregen door onze eigen situaties of door de ervaringen die andere ouders met ons gedeeld hebben.

Zit jij zelf klem of ken je iemand die klem zit? Schroom dan alsjeblieft niet en neem contact met ons op. Wij kunnen helpen zoeken naar waar de oplossingen te vinden zijn zodat al die nare gedachten en ideeën kunnen verdwijnen. 🍀

Info@stichtingyou.nu
06-13611180

Elke donderdag is er een inloop ochtend in het Markehuus in de wijk Peelo in Assen (Scharmbarg 35).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *