Niet pluis gevoel?

 

Gedrag bij je kind zien waarbij jij een niet pluis gevoel hebt. Je kind verteld je dingen waarvan je echt niet weet wat je er mee aan moet.

Je kan behoorlijk in de war raken van de dingen die je tegen komt bij je kind(eren) als je gescheiden bent. Je vraagt je met enige regelmaat af of deze dingen bij de levensfase van het kind horen of dat het door de scheiding komt. Is er iets waar professionele hulp bij nodig is of is er niks aan de hand en kloppen de dingen gewoon en is het niet pluis gevoel onrecht…….

Vaak is zo’n gevoel er niet voor niks, maar door de emotie die jij zelf hebt bij alles rondom jouw kind(eren) kan het niet pluis gevoel behoorlijk vergroot worden.
Het valt voor ouders die dit mee maken soms niet mee om te bepalen wat goed en niet goed is. Op het moment dat ouders ervoor kiezen om hulp te vragen is het heel vaak in eerste instantie de vraag of het kind überhaupt hulp nodig heeft. Die vraag word heel vaak verkeerd geïnterpreteerd. Dit heeft weer als gevolg dat de kans groot is dat je met je hulp vraag op de verkeerde plek terecht komt. Daardoor gaat de hulp of duidelijkheid over wat jij tegenkomt veel langer duren dan noodzakelijk is en dat is jammer.

Zit jij nou ook met vragen, zorgen of onzekerheden over jouw kind of over jezelf? Neem gerust contact met ons op en wij gaan met je meekijken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *